ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μεταλλικά Κτίρια ΑΦΟΙ Βάτσιου - Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει ισχυρή την παρουσία της στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων στο Αγρίνιο και όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1989 από τον Βάτσιο Φώτιο και δραστηριοποιείται στην κατασκευή δομικών μέρων και μεταλλικών κτιρίων.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, διότι διαθέτη πλήρη γνώση και εξειδίκευση πάνω στην επεξεργασία και παραγωγή μεταλλικών εγκαταστάσεων παντός τύπου.
Με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και με τον προχωρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σήμερα έχοντας πολυετή πείρα στο αντικείμενο αυτό με ειδικευμένο προσωπικό και εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την μελέτη κ κατασκευή μεταλλικών κτιρίων. Οι αξίες και τα πιστεύω της εταιρίας συνίστανται από τις βασικές ηθικές επιχειρηματικές αρχές και πεποιθήσεις του ιδρυτή και της οικογένειάς του.

Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, διατηρώντας μια ειλικρινή και άμεση επικοινωνία από την ανάληψη ενός έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Η εταιρία μας εκτιμά και σέβεται τις αξίες των προμηθευτών και των πελατών της για αυτό και δεσμευόμαστε να κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας και αξίας μεταλλικές κατασκευές. Με πλήρη υπευθυνότητα και ειδικευμένη τεχνολογία που αναβαθμίζεται συνεχώς η εταιρεία μας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, αμεσότητα στις ανάγκες του πελάτη, άμεση σχέση ποιότητας- κόστους- αποτελεσματικότητας, και πιστή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.


Κατασκευές

metallika-ktiria-vatsios-icon

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων για κάθε τύπο κτιρίου.
Από την κατασκευή μεταλλικών σπιτιών και ξενοδοχείων, εώς την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκευτικών χώρων, ολοκληρώνουμε τα έργα μας με όπλα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

  • 2018  – Ηλεκτρονικός Εκσυγχρονισμός
  • 2015  – Ενίσχυση εταιρείας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • 2000 – Επέκταση γραφείων και εγκαταστάσεων
  • 1993  –  Ανάπτυξη με νέα σχέδια και τεχνοτροπίες
  • 1989  – Ίδρυση Εταιρείας

H Αποστολή μας

Τα Μεταλλικά κτίρια στο Αγρίνιο Αφοι Βάτσιου, είναι ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, δημιουργώντας μια επιτυχημένη συνεργασία με τους πελάτες καθ ‘όλη τη διαδικασία κατασκευής. Η αποστολή και δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε μόνιμες σχέσεις με τους πελάτες μας ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους μέσω εξαιρετικών επιδόσεων από κάθε μέλος της κατασκευαστικής μας ομάδας.

Το Όραμα μας

Το όραμα μας είναι να συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας σε κάθε επίπεδο. Να γίνουμε ο κορυφαίος πάροχος ανώτερων κατασκευαστικών υπηρεσιών βελτιώνοντας με συνέπεια την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Να συνεχίζουμε να προσθέτουμε αξία για τους πελάτες μας μέσω της καινοτομίας, της προοπτικής, της ακεραιότητας και της απόδοσης των κατασκευών μας.